localitzat.org

dissabte, 16 d’abril del 2011

Primer dia a la fonda d'Asgaard


La senyora de la casa ens ha ensenyat els seus dominis i la seva fonda, amb les habitacions, el menjador, la cuina i els voltants...







Després anant a veure el pantà, hem trovat un viking una mica extrany que no savem d'on ve ni que ve a fer, però a la nit ha vingut un missatger ens ha anunciat la mort del rei. Hem conegut els caballers que hi haurà al torneig, pero només ne'm conegut 3, i no savem si el viking de la tarda serà el quart concursant que ens falt aper coneixer... Quin misteri!!

4 comentaris:

  1. Hola bon dia som els pares del Ferran,desitgem que ho passeu de molt be i sobretot el Guillem que avui es el seu aniversari FELICITATS GUILLEM i un petonàs al Ferran.

    ResponElimina
  2. Hola a tothom!!!
    Bon dia, ja veiem que ha començat les colònies amb sorpreses com ara el viking i els caballers. Quines ganes en tenim de saber més coses, si el viking serà el quart concursant o qui serà.
    Nosaltres també us volem dir una cosa; avui el Guillem fa 8 anys i volem que sapiga que el papa, la mama, els avis, els tiets i els amics li volem dir ben fort: "FELIÇ ANIVERSARI GUILLEM".
    I volem que passeu tots plegats un feliç dia!!!
    Petons

    ResponElimina
  3. Ei, quina aventura!!! No deixeu d'explicar-nos què passa amb el vicking!
    I felicitats pel Guillem!

    Cristina

    ResponElimina
  4. Veig que en el poc temps que porteu ja haveu fet moltes coses. Espero que tot sigui molt "chachi" i que la senyora de la fonda us doni molt bé de menjar. Un petó molt gran per l'Emma i tota la resta.
    Pere i Marga

    ResponElimina