localitzat.org

diumenge, 17 d’abril del 2011

al matí....



Tot després de fer el primer àpat del dia, ha apregut el vicking i no ens hem pogut estar de preguntar-li si era ell el quart cavaller i....sorprenentment ens ha dit que NO! Ara si que estem intrigats.....
Degut a que s'ha enfonsat el vaixell amb el que havia arribat, ha perdut tots els diners i el material i li agrada molt conviure entre la natura, li hem proposat ajudar-lo a construir un refugi per poder dormir i aquí hem posat unes fotografies perque veieu com de bé ens ha quedat! Tot i així....encara seguim sense saber qui serà el quart cavaller.....

6 comentaris:

  1. Hola, sóc la mare del Pau i l'Oriol. Acabo de veure les fotos del refugi i... renoi, quin refugi! Us ha quedat molt bé. Segur que el viking s'hi trobarà com a casa. Bona feina!
    Lluïsa

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. Ei nois, què tal !!!! Sóc la mare del Didac i és genial el refugi que heu fet, el vicking necessita alguna roba més neta, no creieu? Veig que us ho esteu passant d'alló més bé, seguiu així i trobareu aviat a l'altre cavaller. Molts petonets.

    ResponElimina
  4. Ei, jo també pensava que el quart cavaller seria el vícking! Ara m'heu deixat ben intrigada. Seguiré llegint el que expliqueu, a veure si s'aclareix el tema!
    Per cert, el refugi, genial!

    ResponElimina
  5. Ostres quin super refugi li heu fet al vicking!!! Segur que dormirà molt bé al vostre costat mentre espereu trobar el quart cavaller!!! Quin misteri!!! Nosaltres també estem intrigadíssims!!! Esperem les vostres notícies! Disfruteu molt!
    Badia-Ferrando

    ResponElimina
  6. Deu n'hi do quin refugi més ben fet, ja tenim ganes de saber quin serà el quart cavaller, informeu-nos que estem desitjant saber-lo. Un petó dels pares de l'Adrià, del Guillem i tiets pel petit Ferran!!

    ResponElimina