localitzat.org

dilluns, 18 d’abril del 2011

Dia d'excursió




Avui al matí el Víking ens ha explicat que és tradició abans de qualsevol torneig anar a visitar als druides que viuen a la muntanya per rebre la seva benedicció, així que no ens ho hem pensat dues vegades, ens hem posat en peu de seguida i hem decidit seguir el Víking que ens ha assegurat que coneixia el cami cap a la morada dels druides. Un cop hem arribat a dalt els druides, ens han beneït i llavors hem pogut dinar tranquils. Abans de baixar de la muntanya ha aparegut el 4t cavaller que ha arribat tard al ritual...de totes maneres també ha rebut la gracia dels druides. Durant la tornada ens hem sentit amb un gran vigor degut a la benedicció però abaix ens esperava algú...la posadera. Aquesta ens ha dit que feiem molta pudor i que l'estavem deixant per tota la casa així que ja podiem passar a duxar-nos de seguida...no ens ha quedat cap remei i ho hem fet...Ara estem esperant amb ansia que arribi la nit per intentar seber-ne més de tot plegat.

6 comentaris:

  1. Quina història més emocionant. Suposso que avui esteu tots rebantats i quen us ha anat genial la dutxa. Un petó molt gran per tots i un fort "achuchón" per l'Emma

    Marga

    per cert, gràcies per les fotos, són genials.

    ResponElimina
  2. Ei, què bé us deu haver sentat la dutxa. No heu aconseguit esbrinar res més sobre el quart cavaller? Heu parlat amb ell???
    Seguirem llegint a veure què passa demà!! Que descanseu molt aquesta nit.
    Un petó per tots i un axuxito extra per al Jan (a veure si posa una mica en alguna foto!!!);-)

    ResponElimina
  3. Bona nit, valents!!
    Seguim les vostres aventures amb molt entusiasme.
    Un gran petó per tots!
    Mireia

    ResponElimina
  4. Guauuuuuuuuuu que passada d'història !!!!!!!!!! Si que està interessant, disculpar el 4cavaller.No hi ha res millor abans de sopar que una bona dutxa.Saludos, petonets i un una mica més gran per a Dídac!!! !

    Manoli.

    ResponElimina
  5. Això esta cada vegada més interesant,Ferran aprofita d´aquesta aventura.
    Ah!! el tufillo arribava fins aqui,ja tocava dutxar-se!!!!
    Un petó i bona nit a tots.

    ResponElimina
  6. Això està emocionantíssim. Quines ganes de que comenci el torneig i saber qui el guanya per a coronar-se com a nou rei. Per cert, a aquest quart cavaller a veure si li regaleu un rellotge o un GPS per a que no faci tard als llocs, que encara es perdrà el torneig.

    Molt bon dia a tots

    Família Badia Ferrando

    ResponElimina