localitzat.org

dimecres, 20 d’abril del 2011

El dia del torneig

Al matí d'ahir, per decisió d'un jutge es va celebrar un torneig popular per apropar el poble als possibles futurs monarques, participant així, lúdicament en uns jocs premiats amb punts.
Ens vam dividir en quatre grups representatius per cada un dels cavallers, i així, vam haver de superar proves d'inteligencia, coordinació, cohesió grupal i punteria. La máxima puntuació va ser pel grup que representava i donava suport al cavaller Ragnar (el guerrer Llop).

Durant la tarda, vam trobar el cofre que l'Argos (el cavaller enmascarat) ens havia deixat amb una nota, dient que podiem llegir els seu contigut ja que a ell no l'implicava en res. Dins del cofre, es trobava un munt de documents dels altres cavallers i vam estar parlant sobre lo sospitós que era que el cavaller Magnarius (color verd) tingués aquesta informació

Més tard, vam fer un torneig popular on vam participar nosaltres, i vam fer proves d'esgrima amb esponges sucades amb pintura i de justes.












Finalment es van enfrontar els cavalllers.

El primer combat es va dur a terme entre els dos cavallers Prince Buster i Lord Magnarius.
Aquest primer, havia estat creador de la guardia personal del rei Batiato, i un gran justicier i guerrer. Per altra banda, en Magnarius és el Lord més poderos i més ric d'Ockland i un gran lluitador.










El Segon combat que es va dur a terme entre els dos cavallers Ragnar i Argos de Tirolia (el misteriós cavaller). El primer, anomenat popularment com "l'aquiles" d'Ockland, el cavaller llop. Un gran guerrer que realitza ritus d'unió amb la terra abans de cada enfrontament. I el segón, tant misteriós com el primer dia.











Els finalistes van ser Lord Magnarius de la primera semi final, i el cavaller misteriós de la segona semi final, després de dos grans combats. Finalment, el Lord, va guanyar, i avui serà coronat com a rei. El jutge del torneig li va fer entrega de l'espasa d'Ockland.










Per celebrar-ho, el futur rei ens va convidar al sopar i a la seva festa personal.

Aviat sabrem com acaba tot, ja que encara no s'ha coronat pas rei...

3 comentaris:

  1. Vaya, vaya... que pasada de torneo. Ha sido espectacular a ver como acaba todo. Hasta la tarde.
    Carmen i Paul.

    ResponElimina
  2. Quina passada! Monitors/es, vosaltres valeu molt! Realment heu traslladat als nens a l'època medieval. I als pares i mares... també! Us ho heu treballat molt, felicitats!
    Fins després!
    Lluïsa

    ResponElimina
  3. Orgullós de la feina dels monitors/es del nostre esplai!Tenim uns monitors consolidats i un bon Projecte!Felicitats a tots i totes! o2!!

    Adrià Suaz

    ResponElimina