localitzat.org

dimecres, 27 de març del 2013

Informació és poder

La gran biblioteca d'Ockland (26 de març)

Recuperats de forces desprès d'haver-nos relaxat molt abans d'anar a dormir. Aquest matí, ens hem atrevit a  entrar a la gran biblioteca d'Ockland per informar-nos sobre els lustrians, les llavors, l'hivern... Com que va ploure una miqueta no vam poder anar a buscar les llavors que es va endur la Thera, ja que preteníem entrar als seus dominis per recuperar el què ens mereixiem, les llavors. Per casualitat, el nostre amic de roba taronja, es va trobar les llavors amagades pel bosc desprès d'haver seguit a la Thera i d'observar com lluitava amb dos lustrians.

Aquest matí doncs, hem volgut saber què està passant i axí ho hem fet, però no ha sigut fàcil. La casa sencera, que centenars d'anys enrere fou una gran biblioteca, estava vigilada per una dotzena de bibliotecaris cecs i mig sords, que ens han dificultat l'obtenció d'informació. Gràcies al nostre acompanyant , amb unes capes d'invisibilitat hem hagut d'entrar en silenci, tot aprofitant la nostra agilitat per recollir informació sense fer soroll. 

Un cop desxifrats els missatges morse i d'haver escoltat unes pregàries dels bibliotecaris hem arribat a diverses conclusions però sabem que un hivern excepcional està cobrint amb un vel àrtic Lústria i els seus habitants, han vingut a buscar les llavors per a sobreviure però, Què són aquestes llavors- ous que tant volen els lustrians? Encara queden caps per lligar...



















El que passi aquesta tarda serà determinant! 
Demà ja tornem però ens agradaria quedar-nos més dies. Ens deixeu? (jeje)

Petooons!  



2 comentaris:

  1. Ho entenem perfectament, que us vulgueu quedar més dies, però quan acaben les aventures, els guerrers han de reposar forces. Deixeu que nosaltres us ajudem a recuperar-vos, si us plau.
    Moltes gràcies per haver portat un grup tan gran a gaudir de les aventures de l'esplai. Sou una referència per a tots nosaltres.

    ResponElimina
  2. Ja veiem que Asgaard enganxa molt, eh? Que gaudiu de les últimes hores d'aquesta gran aventura... Ens veiem aquesta tarda!

    ResponElimina