localitzat.org

diumenge, 24 de març del 2013

El que va passar ahir

Estimats pares, mares i seguidors!

Ja estem al segon dia i han passat moltes coses.. Mireu si n'han passat que ahir no vam explicar l'arribada! Ahir vora les 12:30 el nostre carruatge motoritzat ens va deixar a la fonda d'Asgaard. Desprès d'instal·lar-nos amb l'ajuda de la masovera i el seu marit i de conèixer-nos una mica, vam assistir a una reunió important de les grans famílies d'Ockland i ens van posar el dia sobre la nova amenaça que ve del nord, de més enllà del mur, els lustrians!!

Vam acordar insitu tornar-nos a trobar a la nit. Aleshores, mentre sopàvem amb els caps de les grans famílies del regne, ens citem a la nit per vigilar les contrades i quan ja marxàvem a dormir, exhausts, un vell xamán mig tocat ens indicà on podem trobar-ne.. I així va ser!

En definitiva, va ser un dia molt intens tot i ser el primer dia, encarem tots junts amb moltes ganes el que se'ns apropa!



Fins aviat!

4 comentaris:

  1. Hola familia del scv el clot. Som els pare de la Marta i la Maria Sin. Enss ha agradat molt tot el que esteu fent. Vigileu que no us invadeixin els enemics a l'altre banda del mur.

    Apa seguiu disfrutant i que no us plogui massa.
    Petons per tots. Fins dimecres

    Gemma i Baltasar

    ResponElimina
  2. Hola nens, nenes i monis!!
    Ja veiem que esteu ben engrescats només arribar. Deu n'hi do quina arribada més intensa. Ja explicareu per on surten els lustrians i genial que us ho passeu bé. Petons i abraçades

    Encarna i Pep

    ResponElimina
  3. Bones !!! Avui sou fora tot el dia. Esperem que la jornada us sigui molt profitosa. Ja ens explicareu com van les vostres aventures. Una fortíssima abraçada per a tots i totes.

    Aprofiteu i gaudiu tot el que pugueu.

    A.

    ResponElimina
  4. Que bé que us ho passeu! Això si que és una bona rotllana.

    Mònica Cugat

    ResponElimina