localitzat.org

diumenge, 1 d’abril del 2012


Ahir a la nit, la reina va donar inici al concili amb el sopar d’inauguració, i ens va presentar els cavallers més importants, en Glabrus Ultramar, en Varim Magnarius i el representant de la família religiosa, en Tauren Sigmaria.
Vam sopar tots junts amb ells, i vam veure que els cavallers no estan massa ben avinguts i s’anaven criticant cosses l’un a l’altre, tanmateix, també van explicar algunes histories de batalles passades com les croades d’Ulric i les campanyes contra Lustria.
La reina intentava refrenar-los tota l’estona junt amb en Tauren, que estava aquí, per fer de moderador en aquests concili.
En acabar el sopar la reina ens va dur a fora per fer el discurs inaugural, i ens va animar a troba runa solució. Mentrestant els cavallers l’escoltaven, però seguien discutint entre ells, estaven tots tan capficats amb les seves baralles que, de sobte, i del no res, va aparèixer corrents, un home encaputxat que va apunyalar la reina per l’esquena amb un punyal enverinat!!
Els cavallers van capturar l’home mentre en Tauren s’enduia la Reina. Tots vam veure com l’assassí duia el símbol Blancasang tatuat al braç! Deu meu! La família blancasang, de la qual feia temps que ningú en sabia res d’important, havia intentat assassinar a la Reina. L’home es va prendre alguna cosa que el va fer morir, avanç de poder-lo interrogar. Però va ser en aquests moment quant molts xiulets van sonar més enllà dels murs… ESTEM RODEJATS!
Tot i així vam vèncer la por i vam anar a capturar un d’ells, ho vam aconseguir i els cavallers ara l’interroguen.
Per desgracia, en Tauren ens va portar la carta Póstuma de la Reina, ja que havia mort feia uns minuts, en la qual ens deia que confiava en nosaltres i que segur que podríem restablir l’ordre i la pau a Okland.


Quina nit!

19 comentaris:

  1. Deu n'hi do!! Aquestes colonies prometen!! Si en un dia ja us ha passat tot aixó, no ens podem imaginar què més pot passar d'ara endavant. Bé haurem d'estar preparats i ser molt, molt valents!
    Petons a tots!
    Oscar i Anna (pares Pau i Gemma)

    ResponElimina
  2. Quines aventures més emocionants que esteu vivint! Estarem molt pendents de com es va desenvolupant tota la història. De tota manera, segur que tot acaba bé.
    Petons i una abraçada.
    Josep i Núria (pares del Josep)

    ResponElimina
  3. Ànims cavallers, quina feinada us espera! I aneu amb molta cura que les coses no son sempre com semblen! Al loro ;)
    Molts petons a tots.
    Aurora i Joan (pares del Lucas)

    ResponElimina
  4. Aixxxx quina por,que dolents la família blancasang,no deixeu que guany el mal!!Cuideu a la reina valents!!!Un petó molt gran...
    Manolo i Manoli(pares de Didac i Aitana)

    ResponElimina
  5. Ostres!. Quina pena la mort de la Reina...tan maca que semblava...vigileu molt, aquests Blancasang semblen perillosos, ànims a tots, tant de bó aconseguiu restablir la pau a Okland.
    Petons
    Rumba i família

    ResponElimina
  6. Han mort la reina?????????? Uf, doncs sí que ens ha durat poc aquesta reina. A veure què feu ara, eh? Ànims, que vosaltres segur que podeu tirant endavant aquestes terres! Ja ens explicareu com ho us fareu ara, eh?
    Una abraçada molt forta
    (mare del Pau i l'Oriol)

    ResponElimina
  7. Quines aventures!!! Al Pep i a mi ens encanten aquestes coses que ens escribiu. Seguirem pendents per saber com segueix aquesta història tan xula.
    Nois i noies estigueu ben atents i cuideu la reina.
    Pep i Encarna (pares de l'Adrià i el Guillem Vinyals)

    ResponElimina
  8. La Reina ja intuïa la seva mort i us ha reunit per restablir la Pau. Ha confiat en vosaltres i això us honra. Estem segurs que no la decebreu. Ànim, valents i valentes !!

    ResponElimina
  9. Que emocionante...cuantas cosas pasan, esto si que es una gran aventura... pasadlo genial.
    Besos para tod@s.
    Carmen y Paul (padres de André).

    ResponElimina
  10. Ja heu interrogat el Blancasang? sabeu perquè han matat la Reina? i els cavallers segueixen discutint-se entre ells? I si la Reina es morta, ara qui mana?
    Bé ja tenim ganes de saber més coses.
    Molts petons!!!
    Encarna i Pep (Adrià i Guillem Vinyals)

    ResponElimina
  11. Cal saber trobar sempre la part positiva de tot allò que passa. La desgràcia de la mort de la reina segur que portarà noves formes de governar Okland, on tothom pugui expressar lliurement la seva opinió. Potser ha arribat el moment de posar els fonaments de la República d'Okland!

    Mentrestant, viviu aquest moment tant emocionant amb ganes de passar-vos-ho molt bé!

    Família Rossell i Aran, pares de la Berta i en Joan

    ResponElimina
  12. Eiii!! seguim esperant noves notícies de la vostra super aventura!!! Endevant!!
    Arlet(mare d'en joan,marc i aura)

    ResponElimina
  13. Hola canalla, de nou. Segur que esteu encantats!!
    Canviant de tema: si ha mort la reina, tranquils, que queda el rei, és a dir, Elvis. Tot sigui axò.
    Aprofiteu els dos dies que resten i recordeu, si teniu dubte, "meñique arriba".

    Maria y Toni (pares dels Urbano)

    ResponElimina
  14. Suposem que ha sigut un día llarg despres de la mort de la Reina! Esperem que l'ordre i la pau han arribat a Ockland gracies a vosaltres. Bona nit nois!
    Pares Eric

    ResponElimina
  15. Hola nois i noies.
    Quin munt d'aventures esteu vivint!!! Disfruteu molt!!
    Una abraçada molt forta,
    Josep i Pilar (pares d'Aida)

    ResponElimina
  16. Bona nit nois,
    Després de la mort de la Reina, avui ha tocat l'excursió i "la dutxa de les colònies", oi?
    Esperem que us ho estigueu passant molt bé!!
    Molts petons a tots i a totes!!
    Alex i Laura , pares de l'Ona i el Pol

    ResponElimina
  17. Deu n´hi do les peripecies que esteu passant!!!! A veure qui governarà ara...ja ens ho explicareu,penseu que després d´una desgràcia sempre ve una alegria!!!!

    Passeu-vos-ho SUPER BÉ.

    Una abraçada i molts petons.

    Teresa i Ignasi (pares del Pol i la Martina

    ResponElimina
  18. Buenas noches a tod@s ... imaginamos que estareis algo cansados por la excursión. Seguid con la aventura con mucha alegria!!!

    Un abrazo

    Carmen y Paul (padres de André)

    ResponElimina
  19. Estem ansiosos per saber què us ha passat a l'excursió d'ahir. De ben segur que teniu el conflicte quasi bé solucionat, oi? La darrera nit serà la més important. Estem segurs que tot acabarà bé i que tornareu sans i estalvis.
    Una abraçada i fins demà !!

    ResponElimina